WELCOME - DOBRO DOSLI
Na sajt  Zemljoradnicke  zadruge " AGROPLAN "   osnovane 2004-e godine u Ilincima , mestu koje je udaljeno 9 kilometara od Sida  na samoj granici sa Hrvatskom to jest EU. i to izmedju pruge i Auto-puta Beograd -  Zagreb .Ova godina je desetogodisnjica uspesnog poslovanja i jubilarna godina.Direktor zadruge je  Nebojsa Matusijevic , koji svojih 36.godina iskustva radio u nekadasnjim kooperacijama, PIK Sid , OOK i zadrugama pocevsi kao mlad strucnjak davne 1974-e u RJ Kooperacija Adasevci. Jubilarna godina je i razlog za novi sajt sa osvrtom na dosadasnji rad a i planovima za buduce.   Hvala Vam .
Nebojša Matusijevic

Proizvod  2014-e ZZ "AGROPLAN" po  22250 Ilinci. All Rights Reserved.


Dobro    dosli    dragi    prijatelji    na     website    Zemljoradnicke   zadruge "  AGROPLAN " po.  22250    Ilinci   ,  zeli   Vam    licno    Direktor   Nebojsa   Matusijevic
Just a simple digital clock

Just a simple digital clock.

Get the Script.

ZEMLJORADNICKA    ZADRUGA   " AGROPLAN " po
      22250  Ilinci  ,  Sremska  b.b.   PIB  : 103376484     Mat.Br: 08814236
                         SIFRA DELATNOSTI : 0111
          Gajenje Zita (osim pirinCa),leguminoza i uljarica.
ZEMLJORADNICKA ZADRUGA "AGROPLAN"  -   SIFRA DELATNOSTI 0111  ,  PIB: 103376484  ,  MAT.BR: 08814236.
BLIZE DEFINISANA DELATNOS JE UNUTAR SIFRARNIKA KAKO JE ISTA I REGSTROVANA 2004-e GODINE.TRENUTNO ORGANIZUJEMO-UGOVARAMO PROZVODNJU : PSENICE,KUKURUZA I SOJE . JECAM ,SECERNA REPA I SUNCOKRET NISU ZASTUPLJENI RADI SMANJENOG INTERESA KOD ZADRUGARA I AKO SU POMENUTE KULTURE BILE PREDMET UGOVARANJA ALI DANAS NE.  TEREN ISPOD PRUGE JE NEKAD U BIVSOJ SFRJ BIO POZNAT PO SECERNOJ REPI,TOV SVINJA I JUNADI PA SU NAS , SREM DELILI NA VINOGRADARSKI PREKO PRUGE I SVINJARSKI ISPOD.DANAS NIJE TAKO .
KAKO CE BITI U BUDUCNOSTI ,  KO ZNA ?  NASI LJUDI , SREMCI SU VREDNI I ZNAJU RADITI SVE STO SU I RADILI A I NOVIJE ALI AKO IMA EKONOSKOG OPRAVDANJA . TESKO SE ZIVI SA ZEMLJE ALI SE NADAMO DA CE DOCI USKORO BOLJA VREMENA .
AGENCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE   - PRETRAGA
KLIKOM NA " AGRNCIJA ZA PRIVREDNE REGISTRE" MOZE SE PROVERITI STATUS SVAKO PRAVNOG LICA NA OSNOVU MATICNOG BROJA ILI NAZIVA .
                                          DOSTUPNI  DOKUMENTI  ZA  ZZ "  AGROPLAN "  po  ILINCI

                 POTVRDA APR                   OP OBRAZAC                         Potvrda o izvrsenoj registraciji
                 Resenje APR                    DEPO KARTON                       Registracija Trgovinski Sud   
Home                            O  nama                              Polozaj                             Fotografije                       Kontakt                           Korisni linkovi