WELCOME - DOBRO DOSLI
Na sajt  Zemljoradnicke  zadruge " AGROPLAN "   osnovane 2004-e godine u Ilincima , mestu koje je udaljeno 9 kilometara od Sida  na samoj granici sa Hrvatskom to jest EU. i to izmedju pruge i Auto-puta Beograd -  Zagreb .Ova godina je desetogodisnjica uspesnog poslovanja i jubilarna godina.Direktor zadruge je  Nebojsa Matusijevic , koji svojih 36.godina iskustva radio u nekadasnjim kooperacijama, PIK Sid , OOK i zadrugama pocevsi kao mlad strucnjak davne 1974-e u RJ Kooperacija Adasevci. Jubilarna godina je i razlog za novi sajt sa osvrtom na dosadasnji rad a i planovima za buduce.   Hvala Vam .
Nebojša Matusijevic

Proizvod  2014-e ZZ "AGROPLAN" po  22250 Ilinci. All Rights Reserved.


Dobro    dosli    dragi    prijatelji    na     website    Zemljoradnicke   zadruge "  AGROPLAN " po.  22250    Ilinci   ,  zeli   Vam    licno    Direktor   Nebojsa   Matusijevic
Just a simple digital clock

Just a simple digital clock.

Get the Script.

ZEMLJORADNICKA    ZADRUGA   " AGROPLAN " po
      22250  Ilinci  ,  Sremska  b.b.   PIB  : 103376484     Mat.Br: 08814236
OD 2004-e DO DANAS JE IME OVE STRANICE. PRESLI SMO DUG PUT,TEZAK I BEZ NEPOTREBNIH POSRTANJA ILI PADOVA.POUCEN ISKUSTVOM I RADOM U KOOPERACIJAMA  A U ILINCIMA OD 1979-e GODINE DIREKTOR NEBOJSA MATUSIJEVIC JE STEKAO POVERENJE MESTANA VREDNIM  I POSTENIM RADOM.
    ZADUGA AGROPLAN JE POCELA SA RADOM 2004-e GODINE U JESEN SA 4.PROIZVODJACA  PSENICE 6,0 hektara.U PROLECE 2005-e UGOVARAMO PROIZVODNJU SOJE SA 3.PROIZVODJACA NA 19,39 ha I SECERNE REPA NA 6,28 ha SA JEDNIM JEDINIM UGOVOROM.
    DANAS NA DESETOGODISNJCU POKRIVAMO DOBAR DEO MESTA ILINCI I NESTO SITNO U VASICI,ADASEVCIMA ,MOROVICU I BATROVCIMA STO UKUPNO BROJI 67 VREDNIH I POSTENIH PROIZVODJACA . TREBA BITI ONOLIKO VELIK KOLIKO MOZES KONTROLISATI U SVAKOM MOMENTU .
KAO STO SMO NAVELI U PROIZVODNOJ 2014-oj ORGANIZOVALI SMO PROIZVODNJU NA :PSENICA 65 ha , KUKURUZ 195 ha i SOJA 269 ha.OVO SU SASVIM SOLIDNE CIFRE I TEZIMO DA BUDU JOS VECE , NARAVNO VODECI RACUNA SAM O POSTENOJ I KOREKTNOJ SARADNJI NA OBOSTRANU KORIST I ZARADU .
    STROGO SMO VODILI RACUNA FINANSISKOJ LIKVIDNOSTI I NISMO NIKADA SEBI DOZVOLILI DA SE KASNI SA ISPLATOM POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA VODECI RACUNA DA SE OSTVARI STO BOLJA OTUPNA CENA . NASI PROIZVODJACI I ZADRUGARI ZNAJU TO DA CENE ISVAKE GODINE IMAMO TREND POVECANJA POVRSINA POD KULTURAMA .
HVALA SVIMA I OVAJ SAJT SE RADI POVODOM DESETOGODISNJE USPESNOG RADA I ISTI TO DOKAZUJE TEMATIKOM .

                                                                                                                                                ZZ AGROPLAN 25.06.2014-e. godine.
                                                                                                                                                                               
Home                            O  nama                              Polozaj                             Fotografije                       Kontakt                           Korisni linkovi