WELCOME - DOBRO DOSLI
Na sajt  Zemljoradnicke  zadruge " AGROPLAN "   osnovane 2004-e godine u Ilincima , mestu koje je udaljeno 9 kilometara od Sida  na samoj granici sa Hrvatskom to jest EU. i to izmedju pruge i Auto-puta Beograd -  Zagreb .Ova godina je desetogodisnjica uspesnog poslovanja i jubilarna godina.Direktor zadruge je  Nebojsa Matusijevic , koji svojih 36.godina iskustva radio u nekadasnjim kooperacijama, PIK Sid , OOK i zadrugama pocevsi kao mlad strucnjak davne 1974-e u RJ Kooperacija Adasevci. Jubilarna godina je i razlog za novi sajt sa osvrtom na dosadasnji rad a i planovima za buduce.   Hvala Vam .
Nebojša Matusijevic

Proizvod  2014-e ZZ "AGROPLAN" po  22250 Ilinci. All Rights Reserved.


Dobro    dosli    dragi    prijatelji    na     website    Zemljoradnicke   zadruge "  AGROPLAN " po.  22250    Ilinci   ,  zeli   Vam    licno    Direktor   Nebojsa   Matusijevic
Just a simple digital clock

Just a simple digital clock.

Get the Script.

ZEMLJORADNICKA    ZADRUGA   " AGROPLAN " po
      22250  Ilinci  ,  Sremska  b.b.   PIB  : 103376484     Mat.Br: 08814236
ZEMLJORADNICKA ZADRUGA " AGROPLAN "po  22250 ILINCI SREMSKA b.b.JE OSNOVANA 15.04.2004-e GODINE , DANOM KADA JE ODRZANA OSNIVACKA SKUPSTINA .TOGA DANA SU IZABRANA TELA POTREBANA ZA NORMALNO FUNKCIONISANJE ZADRUGE A ZA DIREKTORA POSTAVLJEN NEBOJSA MATUSIJEVIC KOJI JE I DANAS NA ISTOM MESTU U TRECEM MANDATU .   
    NASTUPIO JE PERIOD U KOME SE CEKALA DOZVOLA ZA RAD I KADA JE SVE STGLO , VREME ZA NEKA UGOVARANJA I POČETAK PROIZVODNJE JE PROSLO.CEKALI SMO JESEN ISTE GODINE I POCELI SA PSENICOM R-2005-e GDE SE UGOVORILA PROIZVODNJA SA" MLINTEST " DOO SID  NA SKROMNIH 8,39 ha.
NABRAJAMO PRVA TRI UGOVORA :               1. Sremac Sinisa                   3,0  ha
                                                                    2. Stanivukovic Aleksandar    1,5  ha
                                                                    3. Stanivukovic Dobrivoj        1.16 ha
PROLECE 2005-e UGOVARAMO SKROMNIH 6,28 ha SECERNE REPE SA " SECERANOM " SREMSKA MITROVICA I  JEDAN JEDINI UGOVOR:                               1. Matijas Nikola                   6,28 ha

PARALELNO SE UGOVARA PROIZVODNJA SOJE R-2005-e god.SA " DUNAVKA " VELIKO GRADISTE I UGOVORENO JE UKUPNO 19,39 ha GDE NABRAJAMO PRVA TRI ZEMLJORADNIKA :
                                                                    1. Jovicic Milenko                  2,87 ha
                                                                    2. Matijas Nikola                   14,0  ha
                                                                    3. Lukic Budimka                   1.16 ha   
TAKO SE KRENULO I BILO JE TESKO TE 2004-e GODINE.DANAS POSE DESET GODINA IMAMO RENOME OZBILJNOG PARTNERA,UGLED ,POVERENJE KOJE SMO STEKLI A I MORALO SE OPSTATI U JAKOJ KONKURENCIJI KAKVA JE U SIDU.IMAMO SNAGE I VOLJE DA BUDEMO JOS BOLJI.  
VIDI SLIKU UGOVORA IZ 2005-e.
1. Matijas Nikola                          1. Sremac Sinisa                     1. Jovicic Milenko
Home                            O  nama                              Polozaj                             Fotografije                       Kontakt                           Korisni linkovi